Viking FK

NY i Viking FK

NY I VIKING

Innmelding gjøres på følgende skjema: https://viking-fk.spoortz.no/portal/arego/club/99/org-sign-up/735

Viking FK er en av byens største fotballklubber; nærmiljøets breddeklubb og byens toppklubb. Vi forsøker å opprettholde et så stort og bredt tilbud som mulig. For tiden har vi ca. 70 lag i aldersbestemte klasser av begge kjønn, og junior- og seniorlag herre i Eliteserien.

Vi har følgende lag:

• Jente og guttelag - bredde fra 6-19 år
  • Gutt utviklingslag 13-14-15-16-jr. og rekrutt
  • Jente utviklingslag 14 og 16 år og Damelag som spiller i 2.div fra 2019.

"KNOTTESKOLE" for 5-6 åringer

For de aller yngste arrangerer vi knotteskole hvert år med oppstart på våren og avslutning på høsten. Deretter trenes spillerne av frivillige foreldre/foresatte, fulgt opp av klubbens trenerkoordinator.

For info om knotteskole: https://viking-fk.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=99&eventId=37836

Fordeling på lag / kontaktpersoner:

For å komme inn på et av våre lag, ta kontakt med sportslig leder.

Kommer man fra en annen klubb, må dette koordineres med moderklubb og et samtykkeskjema må fylles ut. Det er ikke lov å trene med Viking FK Før dette er på plass.

Vikings trenerkoordinator eller sportslig leder vil informere kullets trenere om ny spiller, så vil de etter hvert bli plassert på et passende lag. Dette for at alle skal få en fin velkomst i Viking FK.

Treningssteder og -tider

Klubben disponerer flere av kommunens grus- og naturgressbaner og også kunstgressbanen ved Stavanger Stadion. Trening foregår året rundt på disse anleggene (gressbanene unntatt om vinteren).

Treningstider finner man ved å gå inn på https://web.spoortz.no/portal/smartadmin-public/index.html#/calendar/orgCalendar/99

Utstyr

Klubben stiller med kampdrakt og trøye. Shorts, sokker og sko dekkes ikke av klubb.

Viking FK`s medlemmer får gode rabatter på G-max/intersport Fours.

For info om avtalen: https://www.viking-ungdom.no/portal/arego/club/99/contentcategory/948541037

Kontingent

Spillerne betaler årskontingent etter gjeldende satser. Det er satt til 2000 kr for medlemmer.

For 2 eller flere fra samme familie blir det mulighet for familiepris på 3900 kr.

Velkommen som foreldre

Foreldre er en stor og viktig ressurs i Viking FK

Alle kan bidra på en eller annen måte. Alt settes stor pris på! Vi mener at engasjement og litt dugnadsinnsats vil gi glede, eierskap og tilhørighet til klubben.

Vi er avhengig av at foreldre bidrar. Alle trenerteam i Ungdomsavdelingen, utenom elitelag (13-16 år), består av foreldre på dugnad.

Et trenerteam består av en trener, en assistent trener og en oppmann. Trenerne har gode fotballfaglige kunnskaper. Som trener i barneavdelingen må man minimum barnefotballkvelden. Trenerteamet skal sammen løse en del oppgaver. Oppmannen er lagets administrasjon og sørger for kommunikasjon mellom spillere, foreldre, klubb og motstandere, og lager terminlister for treninger og kamper.

Kurs tilbys alle og arrangeres av Viking FKs ansatte ressurser.

Utenom trenerteamet trengs foreldre til å avvikle kamper, være sjåfør, dommer, ballgutt og heiagjeng. Ellers kan foreldre bidra til å arrangere sosiale sammenkomster som f. eks. avslutninger, hjelpe til med organisering av fotballskoler og Vikingdagen.

Vi ønsker at spillerne skal ha mange gode fotballopplevelser. Som foreldre kan dere bidra til det!

Klubbens nettside skal være en viktig informasjonskilde, både til trenere sportslig, lagledere laglederhåndboka og foreldre/spillere. her - under sportslig.

Alle ledere får utdelt et Viking treningsantrekk. Dette skal brukes på trening og kamp.

Kontaktpersoner for nye spillere

Daglig leder i Viking FK: erik.nevland@viking-fk.no