Viking FK

DOMMER info

Informasjon vedrørende bruk av klubbdommere

Kontakt klubbdommer - se vedlegg for liste over klubbdommere. NB Dommer må være minimum to år eldre enn spillerene.

Dommeren skal ha med seg dommerregning. Denne må underskrives av lagets trener/lagleder.

Klubbdommer sender regningen inn for betaling etter følgende prosedyre:

Betaling av dommerregning

Fyll ut dommerregning fullstendig. NB. Dato for kampen, hvilke lag som spilte og dommers e-postadresse og kontonummer.

For klubbdommere må trener for hjemmelaget signere dommerregningen.

Klubbdommerregning ligger på vår hjemmeside;

www.viking-ungdom.no SPORT – DOMMER . Se vedlegg.

Dommerregningen scannes og sendes inn til e-postadressen under. NB Vedlegget må være i et pdf –format. Eventuelt annen info må skrives i vedlegget. (Tekst i selve mailen blir ikke lest.)

Sendes til epost: mb.15915@xledger.net

Kontakt jop@viking-fk.no ved eventuelle spørsmål.

Se vedlegg for klubbdommere som kan benyttes.

2016©Viking FK, Ansvarlig Redaktør: Rune Bertelsen og Lars Kalvig
Kopiering