Viking FK

TEAM VIKING - et klubbsamarbeid

TEAM VIKING - et klubbsamarbeid

 Team Viking:

Et klubbsamarbeid. For i sammen blir vi bedre. 
 
Team Viking er et samarbeid mellom mange klubber i Stavangerregionen. Vi trenger å løfte jentene. Vi vil gjerne at fotballjentene skal bli flere og bedre – i hele regionen. Og vi har lyst til å ta oss godt av også de jentene som vil mer. Vi ønsker at de ivrige fotballjentene skal få tatt ut sitt potensial, skal få øve og bryne seg og se hvor gode de kan bli. Disse jentene trenger også å se at de ikke er alene om å ønske å satse på fotball.  Av disse grunnene trenger vi å samle krefter og derfor er Team Viking. Team Viking er et supplement til treningstilbudet i klubbene og består av spillere, trenere og ledere fra en rekke klubber i den midtre delen av Rogaland. Team Vikingtrenere og lederkrefter står for både entusiasme, solide fotballfaglige og pedagogiske kvaliteter.  Viking stiller med en profesjonell treneressurs hver 2. uke og har en egen Team Viking koordinator. I lag med alle trenerne vil dette bidra til et sportslig godt tilbud med god organisering og kommunikasjon. 
 
 
For hvem:  Jenter 11-14 år. Vi ser etter jenter med utviklingspotensial, men som allerede holder høyt nivå i sin aldersklasse, viser gode holdninger og bruker mye tid på egentrening. 
 
 
Når og hvor: Fredag kl. 16 - 18 i Randaberg Arena. De gangene Team Viking må vike for annen aktivitet (for eksempel A- lags kamper), flyttes Team Viking til Vikinghallen eller andre treningsfelt. 

 

Se vedlegg for mere informasjon

2016©Viking FK, Ansvarlig Redaktør: Rune Bertelsen og Lars Kalvig
Kopiering
 av innhold er ikke tillatt uten avtale med Viking FK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift